Героите в The LEGO Movie 2

  • Прочетено 9687 пъти

Световната премиера на The LEGO Movie 2 наднича зад ъгъла (08.02.2018).  Освен добре познатите ни герои от първата част ви представяме екипа в разширен състав.

Emmet Brickowski ( Емет)

Най-разпознаваемият, очарователно - наивен, грижовен пич в града. Но дали неговият позитивизъм е достатъчен, за да се справи с изпитанията на Апокалипсбург. Отново ще го видим с поизносеното оранжевото строително предпазно работно облекло. Сега той е още по-загрижен за най-добрата си приятелка Луси с която иска да свърже живота си.

Lucy (Луси)

Тя е магическият строител с невероятно силна воля. Лидер и борец за своите убеждения. Луси е най-добрата приятелка на Емет и е разтревожена, дали Елет ще понесе промяната в начина на живот след извънземната атака на DUPLO® нашествениците.

Unikitty (Уникити)

Unikitty ™ е хибрид на еднорог и котка, която олицетворява  картина на щастието и позитивността, докато неочаквано се трансформира в новото си алтер его като Ultrakatty: извънгабаритна, ревяща и опасна бойна машина.

Benny ( Бени)

Космонавтът от 70-те години на миналия век. Страдащ от счупена каска и теч на кислород. Първата му любов винаги ще си останат бъде космическите кораби, но попаднал в ситуация той ще направи всичко, за да помогне на своите приятели LEGO® Master Builders.

Sweet Mayhem

Генерал Мейхем е маскираният пилот от измерението Систар, втори по ранг в служба на кралица Ватевра Ва'Наби. Управлява космически кораб, които изстрелва боеприпаси под формата на любовни стикери и сърца, които само привидно са романтични, а всъщност след декламирането на сладки фрази предизвикват мощен взрив. Генералът може да изглежда мила, но всъщност е доста  корава.

Rex Dangervest

Рекс е крайно хладен, здрав и уверен в силите си герой, който лети заедно със своята ескадрила в  бойния си кораб, Rexcelsior. Той е всичко, което Емет не е, а именно: уверен, нахален и опитен по своя път.

 

MetalBeard (Металната Брада)

Огромен LEGO® Master Builder с главата на пират и тялото на швейцарско ножче (с всякакви инструменти и приспособления).

Batman ™

Батман се завръща като саркастичен, самоуверен, егоцентричен супергерой, който иска да спаси сам света, без чужда помощ. Но  все още остава страхотен, както винаги.

 

Queen Watevra Wa'Nabi (Кралица Ватевра Ва'Наби)

Кралицата е владетелката на системата Systar, всъщност блокчета, която може да приема различни форми, за да влияе на хората какво и как да мислят. Тя призовава индивиди от различни измерения да участват в тайнствен ритуал, за който никой друг, освен нея не знае и не разбира…

Информацията е от BricksFanz

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account