Котка е новият злодей във филма LEGO Ninjago

  • Прочетено 2434 пъти

Филмът LEGO NINJAGO, сътворен от същите елементи като филма LEGO и филма LEGO Batman, развива своето действие в град Нинджаго. Главен герой в него е роденият в града Лойд Гармадон,  който се изправя срещу  своя баща злодей Лорд Гармадон . На храбрият нинджа помагат още пет  нинджи защитници - всички използвайки  мощта на елементите и високотехнологични оръжия. На страната на добрите е и още  чичо му, майстор сенсей (озвучен от Джаки Чан).

Скоро бе показан новият официален трейлър на филма, който показва още допълнителни детайли от борбата, която води Лойд срещу „най-големият злодей в света“. Видеото също така загатва един нов романтично-комедиен елемент на миналата връзка на майката на Лойд и неговият баща Лорд Гармадон, като ги показва като влюбена двойка в ресторант и младоженци на ретро мотор.  И накрая – трейлърът разкрива най-важната новина за филма. Има и котка (истинска), която тероризира града и се казва Меоутра.

Трейлърът може да видите тук

Припомняме че филмът LEGO NINJAGO ще се появи на 22 септември.

Информацията е от Entertainment Weekly

 

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account