Lloyd от LEGO Ninjago (повелителят на всички елементи)

  • Прочетено 2996 пъти

Лойд Гармадон е сина на най-големият злодей на Ninjago – Лорд Гармадон. Като малък посещава училището за лоши момчета на Даркли, но е по-заинтересован от лакомствата и шегите, отколкото да крои лоши планове срещу града  Нинджаго. Той случайно освобождава змийския народ, (племената на  Серпентини) от гробниците и се превръща в технен лидер.

Древно пророчество предсказало, че зелена нинджа ще се издигне над всички, за да се сражава със силите на мрака. Сенсей Ву дълго търсил правилният боец. Но кой да бъде можело да решат само златните оръжия. Те трябвало да реагират на избраника. Изненадващо това се оказва Лойд Гармадон. Трансформиращата сила на златните оръжия на другите нинджи накрая превръщат Лойд в зелената нинджа. За първи път се появява в LEGO сетовете през 2012.

Магически чай случайно помага на невръстния Лойд на порасне много бързо и се изравни по възраст с останалите нинджи.

Лойд още може да се трансформира и в Златна нинджа при определени условия. Това за първи път се случва след неговата битка с Върховния Лорд.  Златната нинджа има златно кимоно и златни оръжия и владее златната сила. Тя е комбинация от всичките нинджаго елементи ( огън, земя, светкавица и лед и енергия).

Владее Катана самурайски меч. Появява се с шал на устата (бандана), с рошава руса коса или с маски в различни златни елементи. Златен дракон е нарисуван на кимоното му.

Язди дракон, управлява супер бърз зелен мотор и невероятен офроуд джип в джунглата със смъртоносни шипове на гумите, които се въртят и поразяват враговете му. В последните сезони го виждаме и с реактивна раница на гърба, която за секунди може да му позволи да блокира всяка заплаха, идваща от небесата.

Лойд е напълно отдаден на задълженията си на нинджа и никога не забравя какво всъщност е предназначението не неговите умения. Той е напълно фокусиран в собственото си усъвършенстване и не спира да тренира с учителя Ву, за да може един ден самият той да се превърне в учител. 

Накратко Лойд иска да бъде герой. И наистина мрази да се бие с баща си Лорд Гармадон. 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account