Бъди Лего Нинджаго

  • Прочетено 4773 пъти

Зашеметяващи плакати на героите от LEGO Ninjago The Movie се появиха само преди дни с цел да подгреят феновете за предстоящата премиера на филма на 22 септември тази година.

За родителите които все още не познават в детайли главните герои от сагата (даже и личността на един зъл Лорд) и трябва да водят децата на кино, точно сега е моментът да ги научат. Всичко се върти около Лойд Гармадон, озвучаван от Дейв Франко.

Именно той, известният на децата още като зелената нинджа трябва да се сражава с четириръкия си баща Лорд (не го бъркайте с Лойд) Гармадон, за да му попречи да завладее и управлява Нинджаго Сити.  Това противопоставяне прилича малко на Люк и Дарт Вейдър, но ще бъде представено по доста по забавен начин, сравнено с драматичната сага Междузвездни Войни.

И да, Лойд няма да бъде сам в тази битка, а ще разчита на приятелите си- другите нинджи, всеки от който владее силата на един земен елемент и управлява уникално превозно средство.

В звездният екип се включват още: Ния, водната нинджа (Аби Джейкъбсън),

Кол, нинджата на земята ( Фред Армисън),

Джей, светкавичната нинджа ( Кумаил Нанжиани),

Кай, нинджата на огъня (Майкъл Пеня) и

Зейн - повелителят на леда ( Зак Уддс).

Техният наставник е майстор Ву, озвучаван от феноменалният Джеки Чан.

И също така Коко, майката на Лойд, бившата госпожа Гармадон (Оливия Мън).

 

Идейната линия на създателите на поредицата плакати е да подпомогнат опознаването на всеки един от героите с неговата отличителна черта и позиционирането му в сюжетната линия на предстоящият филм. Образите на нинджите са изградени по нов начин и са напълно различни в сравнение с техниките, използвани във филмите „ЛЕГО“ и „ЛЕГО БАТМАН“, където всичко е направено от прословутите лего тухлички. „LEGO Ninjago The Movie се доближава до истинския свят, както никой от предшествениците му до сега“ – споделя режисьорът Чарли Бийн.

>> Виж още LEGO NINJAGO филмът

Ние очакваме очакваме филмът с огромно нетърпение. И вече шием костюмите за премиерата… А вие?

Информацията е от USA TODAY

>> Към нашите предложение от LEGO Ninjago (тениски, бански, шапки, чаршафи, часовници, раници и кутии за  храна)

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account