LEGO часовниците

04/06/2017

детски часовници lego

Чудихме се какво ново да предложим на нашите верни LEGO Ninjago фенове. Нещо, което да върви като аксесоар към летните им тениски. И решихме да пробваме с часовници. Часовници ли?- бихте попитали вие – Кой сега носи ръчни часовници? Нали в днешно време децата имат смартфони?

Е, ние подарихме един на наш племенник наскоро и да ви кажа оттогава го сваля само когато се къпе. В останалото време е постоянно с него.

часовник lego

Страхотни са часовниците. Мислени са и са произведени в унисон с цялостната концепция на LEGO конструкторите. Каишките им са съставени от отделни елементи, направени от същата качествена и здрава пластмаса от която се произвеждат прословутите LEGOтухлички. И също като тях се свързват една с друга. Необходимо е само да следвате инструкциите за монтаж – отделните елементи се позиционират на 90 градуса един спрямо друг. Така лесно „щракват“ и когато ги изправите образуват много здрава верига. Детето може да ги асемблира, като избира само последователността на отделните цветове.

елементи  часовници lego

Закопчалката също е достатъчно надеждна и не позволява да се отвори случайно по време на игра.

След като настроите каишката по дължина, чрез махане или добавяне на цветни елементи идва ред на „пуснете“ в ход механизма на часовника. Махате пластмасовата пластинка на колчето, сверявате, връщате колчето обратно назад и той тръгва. Батерията е в механизма и не се налага да я поставяте допълнително.

детски часовник lego

Не ограничавайте децата в играта им, когато носят часовници. Акрилната леща над циферблата трудно се драска. Ако все пак ви се случи някакъв дефект производителят дава възможност в срок от две години да бъде поръчана нова резервна част напълно безплатно от сайта им https://support.legowatches.com .

Производителят ни уверява, че японският кварцов механизъм е изключително точен. Дали това е така след една година ще ви кажем със сигурност <усмивка>.

 

Калоян