LEGO NINJAGO WORLD в LEGOLAND

  • Прочетено 2176 пъти

На 01.04.2017 LEGOLAND Германия, Гюнзбург  стартира сезон 2017. С пищно тържество се откри най-новата атракция LEGO NINJAGO WORLD. Силен камбанен звън прикани посетителите да се отдадат на изкушението да опитат от интерактивното 4D LEGO завихряне.

От тази пролет гостите на парка могат да се потопят в нова екшън нинджа зона, разположена на около 7000 квадратни метра с много вълнуващи приключения и LEGO модели на любимите герои изработени от повече от милион тухлички в LEGOLAND Германия.

Новата 4D Spinjitzu зона в тематичния детски парк на баварския град Гюнзбург е връхната точка на всички забавления. Тя определено ще накара сърцата на децата да бият по-силно. Там гостите се движат на борда на специални превозни средства, преминавайки от стая в стая, сред мъгла и загадъчни светлини, като изстрелват мълнии, хвърлят огнени топки и ледени фонтани върху виртуални врагове. Преживяването се усеща, като реалност след внедряването на уникална за Германия технология с която участниците управляват с ръка съдържанието на играта. Специални сензори улавят човешките движения и незабавно ги превръща в 3D действие.

>>Вижте още LEGOLAND през очите на 5 LEGO NINJAGO фенове

Обученията продължават на открито в тематичния LEGO храм. На това място се усвоят уникалните за Ninjago умения, като бързина, сила и сръчност и се овладяват четирите стихии: мълния, огън, лед и земя. Обучението става напълно сериозно, когато злите сили нападат храма и участниците трябва да с обединени усилия да се отбраняват, за да победят. 

Е, звучи ли ви интересно? Кай, Коул, Зейн, Джей, Лойд, Ния и Учителят Ву ви очакват в LEGO NINJAGO WORLD в LEGOLAND. Научете как може да спечелите ваучер за безплатен детски пропуск за вход в LEGOLAND парк Гюнзбург тук.

 

 Информацията е от тук

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account