Новите LEGO Ninjago тениски са вече тук

  • Прочетено 1559 пъти

Ето че зимата уверено върви към своя край. Съвсем скоро ще захвърлим ски екипите, пуловерите, суитчърите и ще останем само по тениски. Леки и прохладни. Както ние, така и децата ни. Ние вече сме подготвени и при нас са новите лего нинджаго предложения. Върху принтовете на новите модели разбираемо присъстват познатите на малчуганите майстори на спинджицу. Нинджите Лойд, Джей и Кай. При нас те са в контури, за да покажат на децата, че не всичко се вижда с очите, а понякога се налага да използваш и останалите си сетива, за да различиш пазителите на доброто.

И разбира се централно място отреждаме на Лойд – главният герой в The LEGO Ninjago Movie – предстоящият филм за популяризиране на Lego Ninjago. Линията. Той разказва историята на Лойд Зелената нинджа, който трябва да обедини усилията си с другите Ninjago войни, водени от Учителя Ву, за да победят злите сили, предвождани от Гармадон, който се оказва и баща на Лойд.

 Ето го и него в цялата му прелест да изпъква на белия фон на тениската. 

>>Към нашите предложения LEGO Ninjago

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account