Видео на децата и дрехите

  • Прочетено 919 пъти

От време на време се питаме, дали нашите клиенти и по-важното дали децата на нашите клиенти са щастливи да притежават дрехите, които продаваме? Защо ги поръчвате при нас? Носите ли ги? Кога и къде? В училище? В къщи? Колко често?

Ето защо искаме да ви чуем, да чуем децата, нашите истински потребители, какво намират в детските дрехи, които идват от нас.

Обръщаме се към всички вас, които поне веднъж сте поръчвали от нас >>тениски, >>блузи, >>суитчъри, >>дънки, >>раници или >>ски екипи с молба да ни изпратите кратък видео материал на децата, облечени с дрехите. С удоволствие ще чуем името на детето, коя е любимата му LEGO дреха, ски екип или раница? От кой LEGO бранд е? Ninjago, Star Wars, Nexo Knights, Chima, Minecraft, Friends, LEGO TEC и т.н. Къде ги носят и дали това им доставя удоволствие, и ги прави щастливи?

Очакваме да ни изпратите вашите видео материали с продължителност между 15 и 30 секунди на които вашите деца, облечени в LEGO дрехи да отговарят на въпросите по-горе. Много ще ни зарадват материали с добро качество (видео и звук).

Тези, които вложат емоция и са сред първите 12, които ни изпратят своите материали ще наградим с тениска Angry Birds, Minions, Spider man или Frozen, която заедно ще изберем.

Моля изпращайте ни видео материалите си, на съобщение на нашата facebook страница >>facebook.com/UWEAR.bg/ << до 27.11.2016!

За въпроси не се колебайте на се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 0885 090675

 

Калоян

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account