Отстъпка при следваща покупка

  • Прочетено 1214 пъти

Ние от UWEAR.bg се гордеем с дрехите, които продаваме. Те са оригинални, от лицензирани производители и са с много високо качество. Ние се гордеем и с Вас, нашите лоялни клиенти. В желанието си да доближим до Вас предлаганите от нашия онлайн магазин детски дрехи ние Ви даваме

отстъпка от 15%

от всяка следваща поръчка. Моля използвайте за промо код номера на последната си поръчка! Ще я откриете в нотификационния си имейл, който получавате при потвърждаване на последната си поръчка.

Отстъпката важи за всички ненамалени артикули и за срок от един месец. Ако сложите в кошницата на поръчката намален артикул, отстъпката няма да може да се приложи. Промо кодът (с номера на последната поръчка) се активизира до 24 часа от потвърждаване на поръчката.

За това, че Вие сте част от нашия бизнес ние искаме да Ви се отблагодарим, като се обърнем към Вас и направим нашето специално предложение за отстъпка, за да имате възможност да усетите отново, и отново емоцията от това да държите в ръцете си оригиналните ни раници, тениски, блузи, дънки или бански.

Благодарим Ви, за доверието!

 

UWEAR.bg

 За момчета <<>> За момичета

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account