Турнир по Лего Майнкрафт за деца

  • Прочетено 1210 пъти

Lebgo – Българският LEGO клуб е основан на любовна на неговите членове към LEGO. Тяхната цел е организирането на съвместни дейности и проекти за представянето на LEGO на българската аудитория. По-скоро не като реклама, а като едно нестандартно хоби, което дава възможности за изява, креативност и творчество, дори и на пораснали деца. Тяхна практика е да организират турнири по Лего Майнкрафт в столични търговски центрове.

На последния такъв турнир в средата на септември взеха участие и нашите синове. Условието беше да се построи авторски Майнкрафт модел, който не копира никой от съществуващите комерсиални модели в рамките на 40 минути. Право на участие имаха всички деца на възраст над 8 години. Малките LEGO фенове имаха на разположение огромен брой разнообразни части и професионални снимки на композиции за вдъхновение. Всички деца наистина се забавляваха и показаха любовта и интереса си към заниманията с Лего Майнкрафт конструкторите. Накрая всички участници получиха отстъпки за пазаруване на LEGO комплекти за награди и си тръгнаха удовлетворени от участието си. Тримата най-добре представили се бяха отличени допълнително.

Благодарим ви Lebgo за приятните емоции! Очакваме и следващи издания на турнирите.

 

 >>Разгледайте нашите minecraft предложения!

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account