Обличате ли децата си еднакво?

  • Прочетено 819 пъти

Малко са тези родители, които обличат децата си в еднакви дрехи. Или поне малцина си признават. Дори и децата да са близнаци родителите им твърдят, че всяко от тях е различен индивид, и те правят всичко възможно да развиват в него собствената му самостоятелност. Акцентират не върху приликата, а върху индивидуалността им. Най-често решението при детските дрехи е да са от един и същи модел, но в два цвята. Обичайно се прави изключение, само когато дрехите са получени като подарък, тогава се случва да са напълно еднакви.

Колкото и малко да са все пак има родители, които предпочитат да обличат децата си еднакво. Те твърдят, че в това е чара на близнаците. Ако не могат да постигнат пълно съвпадение, то гледат да са максимално сходни модели или пък близки палитри цветове. Тези родители изпитват истинско удоволствие да виждат децата си в еднакво детско облекло и знаят, че няма да могат вечно да влияят на избора им на дрехи, затова си доставят тази наслада, докато са малки.

>>Виж наръчник за безумни въпроси: Близнаците ( Част 3)

Да не забравяме и модерната тенденция майки да се обличат в едни и същи дрехи, като дъщерите си. Много онлайн магазини предлагат такива комплекти. Един за мама и един за щерката. Като малка и голяма капка вода. Просто щампите на тениските, роклите или панталоните са различни размери. Изглеждат много сладко, винаги пораждат усмивки у околните и с това демонстрират силната връзка между майка и дъщеря.

 

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account