Татко на три деца

  • Прочетено 789 пъти

Какво е да си татко на трима. Дълго си мислих какъв кратък отговор да дам. Завъртяха ми се в главата варианти, като „Същото като на двама“ или „Какво толкова, няма нищо особено“. Ето обаче, че се сетих за няколко характеристики, присъщи на тридетните татковци:

  • 1.    Да бъдеш в светлината на прожекторите. Не мога да кажа, че не ми е приятно. Като ги наредя и трите да вървят в редичка след мен с букети цветя винаги събуждам умиление у хората с които се разминавам. С изключение на моментите, когато и тримата са сърдити на брат/сестра си, на себе си или на мен. Тогава разкъсваме равната „индианска нишка“ и формираме сложна четиривърха фигура, като всеки върви в различна посока и винаги нещо мърмори. Как ни приемат хората тогава ли? Да си призная точно в такива моменти никога не ми е оставало време да ги наблюдавам, защото очите ми са вперени в сърдитковците. Но си обещавам един ден да го направя и да ви кажа.
  • 2.    Да избираш тайно три комплекта подаръци и никога да не те хващат. За Коледа, за под елхата, според желанията. За 1-ви юни, според възрастта. За рожден ден (каквото най-искат) или за имен ден, вече не знам и аз какво. Най – трудна е логистиката за Коледа. Първо тайно обикаляш из магазините или поръчваш online в работно време. На Бъдни вечер чакаш всички да заспят, за да ги сложиш под елхата. Почти винаги се оказва, че там вече няма място – другите са ти го заели. А най-много се размиват нещата по именните дни. Вземаш за единия близнак, но и за другия, за да не се сърди. Изобщо имаме си поводи за празнуване, имаме си нужда от подаръци.

>> Идеи за подаръци

 Цялата статия Татко на трима – на страниците на Жената днес

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account