Angry Birds филмът

  • Прочетено 932 пъти

Скоро гледахме Angry Birds на кино. Цялото семейство. Спомняме си онзи урок, че обикновено неудачниците, лудите глави и нестандартните чудаци в обществото са тези, които в трудни моменти запазват различния поглед върху обстановката и успяват да предотвратят настъпването на големите злини. Ето ги и тях, героите:

Ред с червеното облекло e с язвително чувство за хумор, живее изолирано в къща на брега, и трудно контролира гнева си. Няма по-сърдити вежди на света. Плътни, черни и навъсени. Ред е неудачник и се проваля във всичко, което прави. Твърди, че никой не го разбира. Опериран е от деликатност и казва нещата, както ги чувства. Понякога разочарова дори и малките деца, като им унищожава тортата за рождения ден, докато се опитва да бъде куриер. Съдията го наказва за неговата невъздържаност с най – тежкото наказание на птичия остров - посещение на курс по терапия в „Центъра за безкрайно спокойствие“ на Стела.

Като гледаш Бомб, облякъл черна тениска размер 10XL, неговият флегматичен поглед и увиснала човка се сещаш, че този герой не можа да бъде нищо друго, освен един голям добряк. Откровено не блести с особена интелигентност. Всички в селото го познават с неговата отличителна характерна черта гърмежите– напрегне ли се повечко, той просто експлодира.

Чък, онзи с жълтия костюм, е най – бързата птица на острова (може би и на света, като гледаме какви скорости развива с краката). Той е способен да ти поръча подарък, да ти го достави, да го загуби, после пак да поръча и да достави, само докато си помислиш, че имаш повод за празнуване. Неговата бързина често му носи проблеми, но в решителните моменти на битката с прасетата се оказва незаменим.

Стела, в розова сияйна премяна е вечният оптимист. Тя е гуруто на безкрайното спокойствие. Опитайте се да я изкарате от нейната зона на комфорт, като заплашите някой по – малък от нея и ще разберете как тя умее да се ядосва.

Прасетата, отборът на зелените блузи, са най – мистериозните създания, акостирали някога на острова. Още с пристигането си спечелват неприязънта на Ред, задето му повреждат къщата с кораба си. Той ги смята за особени, загадъчни и опасни. Не се заслепява от техните подаръци и парти програми и това му помага да застане начело на атаката срещу тях, когато му идва времето. А всъщност прасетата са едни гладни за яйца наивници.

Защото и най – добрите герои се ядосват, когато трябва да се бият за благородна кауза. Все пак пилетата са наследници на динозаврите, кой казва, че винаги трябва да са мили? J

Добре е филмът да се гледа от цялото семейство.

 

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account