Намалени с безплатна доставка

  • Прочетено 2449 пъти

 

Ние от UWEAR.bg се гордеем с дрехите, които продаваме. Те са оригинални, от лицензирани производители и са с много високо качество. Ето защо провеждаме политика на промоционални мероприятия с които да доближим дрехите си до вас и да ви дадем възможност да усетите емоцията от това да държите в ръцете си поръчаните тениски, блузи и дънки. За децата – не се съмнявайте, те ще ги харесат толкова много, че няма да искат да ги съблекат, за да ги изперете. Ще ги носят отново и отново, вие ще перете и перете, а дрехите ще остават все така привлекателни и красиви.

И не забравяйте, че нашите опаковки са и детски игри, на които можете заедно с децата си да се забавлявате. Зарчето също е от нас. От вас са минифигурките и доброто настроение.

Ето защо до 01 юли ние НЯМА ДА НАЧИСЛЯВАМЕ никакви разходи за доставка, независимо от размера на вашата поръчка и населеното място за получаване в България. Възползвайте се!

 

Калоян 

 

  За момчета <<>> За момичета

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account