Подаръци за първи юни - ден на детето

15/05/2016

първи юни денят на детето

Ежегодно честваме международния ден на детето, както у нас, така и в много страни по света. Традицията води началото си от Световната конференция по въпросите на детското здраве, състояла се в Женева през 1925 година, чрез Декларация за правата на детето. Тя гласи, че на всяко едно детe, независимо от раса, национална, религиозна и етническа принадлежност трябва да бъде осигурено най-доброто.

идеи за подаръци

Смята се, че това е празник, получил своето развитие в страните от бившия социалистически лагер, но постепенно се превръща в международно събитие. Тези от нас, които сега имат деца може би си спомнят големите празненства в миналото. Но най - вече е ярък споменът за онзи наш, Специален ден в който единствената тогава телевизионна програма посвещаваше на децата своето предаване „Милион и едно желания“ с Кака Лара. По онова време аз лично не си спомням за традицията да се подаряват детски подаръци на този ден. По скоро получавахме внимание. Сега, в съвременното ни общество ние, родителите все по – често мислим как да направим детето ни щастливо. Често обещаваме подаръци без конкретен повод или като залог за бъдещи заслуги, само и само да зарадваме децата си. Излишно е да търсим аргументи дали това твърдение е правилно или не, защото всеки родител има право сам да взема решения, касаещи собствените му деца.

подаръци бански

Така, че с наближаването на тазгодишния празник на детето – 1-ви юни започваме да мислим отново за най – атрактивния начин по който можем да зарадваме децата. Подаръците – това са жестове на внимание с което показваме на важните за нас същества, че много ги обичаме и, че винаги ще бъдем до тях.

 

подаръци кутии за храна

Подаръците, разбира се могат да бъдат като играчки, така и полезни предмети, които използваме в ежедневието си.

LEGO кутии съхранение, кутии за обяд и бутилки за вода в традиционните за марката цветове

Предлагаме ви да се доверите на нашите оригинални детски дрехи, спални комплекти и раници LEGO, PlayStation MinecraftFortnite, Harry Potter от които и вие, и децата ви ще останете изключително доволни. 

кукулите Llorens, като истински бебета

И испанските ръчно направени кукли, които са като истински бебета...

Така не се нуждаете от допълнително вдъхновение, за да поднесете внимание, уважение, изненада и любов на всяко дете. А децата, продължават да играят и да се забавляват.

Разгледай страхотни чаршафи >>тук

Разгледай тениски за момчета >>тук

MINECRAFT аксеосари за геймъри, нощни лампи, будилници, дрехи, чаши и ученически пособия

Разгледай кутии за обяд и бутилки за вода >>тук

Калоян

 

 За момчета <<>> За момичета