Подаръци за първи юни - ден на детето

  • Прочетено 3014 пъти

Ежегодно честваме международният ден на детето, както у нас, така и в много страни по света. Традицията води началото си от Световната конференция по въпросите на детското здраве, състояла се в Женева през 1925 година, чрез Декларация за правата на детето Тя гласи, че на всяко едно дето, независимо от раса, национална, религиозна и етническа принадлежност, трябва да бъде осигурено най-доброто.

 

Смята се, че това е празник, получил своето развитие в страните от бившия социалистически лагер, но постепенно се превръща в международно събитие. Тези от нас, които сега имат деца може би си спомнят големите празненства в миналото. Но най - вече е ярък спомена за онзи наш, Специален ден в който единствената тогава телевизионна програма посвещаваше на децата своето предаване „Милион и едно желания“ с Кака Лара. По онова време аз лично не си спомням за традицията да се подаряват детски подаръци на този ден. По скоро получавахме внимание. Сега, в съвременното ни общество ние, родителите все  по – често мислим как да направим детето ни щастливо. Често обещаваме подаръци без конкретен повод или като залог за бъдещи заслуги, само и само да зарадваме децата си. Излишно е да търсим аргументи дали това твърдение е правилно или не, защото всеки родител има право сам да взема решения, касаещи собствените му деца.

Така, че с наближаването на тазгодишния празник на детето – 1-ви юни започваме да мислим отново за най – атрактивния начин по който можем да зарадваме децата. Подаръците – това са жестове на внимание с което показахме на важните за нас същества, че много ги обичаме и, че винаги ще бъдем до тях.

Предлагаме ви да се доверите на нашите оригинални детски дрехи, спални комплекти и раници LEGO, Minecraft, Fortnite от които и вие, и децата ви ще останете изключително доволни. Така не се нуждаете от допълнително вдъхновение, за да поднесете внимание, уважение, изненада и любов на всяко дете. А децата, продължават да играят и да се забавляват.

Калоян

Разгледай страхотни чаршафи тук

Разгледай LEGO®  часовници тук

Разгледай LEGO® NINJAGO™ бански и шапки тук 

Разгледай LEGO®  кутии за обяд и бутилки за вода тук

 

 

 За момчета <<>> За момичета

 

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account