Условия за връщане

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от сключения договор, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка до търговеца съгласно предпочитан от потребителя куриер. 

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача.

 

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за първоначална доставка.

За да върнете продукт, той трябва да е:

 

в оригиналното си състояние и опаковка и с всички прикрепени етикети, които не трябва да бъдат премахнати, без следи от носене или използване, неповреден и в цялост, заедно с всички аксесоари, гаранционни документи, ръководство за употреба и др.

 

Ако критериите по-горе не бъдат покрити, за съжаление ние няма да може да приемем върнатия продукт и съответно няма да може да Ви възстановим заплатената сумата. Ние си запазваме правото да изискаме от Вас разходите за повторно изпращане на продукта обратно до Вас.

 

Моля свалете формуляр за връщане от ТУК.

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account