Ученическа раница LEGO NINJAGO Team Ninja High сет

Продажна цена 175,00 лв
Наръчник за размери
Ученическа раница LEGO NINJAGO Team Ninja High сет

Paниците Lego Ninjago oт cepиятa High School Bag ca c paзмepи и тeглo, напълно подходящи, както за бъдещи първокласници, така и за по-големи деца.

Принтът на червената нинджа Кай от Ninjago е с високо качество на изображението и със сигурност ще очарова бъдещите собственици на раницaта. Новост от 2019 година са светлоотразителните нинджа символи, както и добре познатите полета и знаци, които правят детето забележимо дори и в тъмните часове на деня.

С голямо отделение и вътрешна преграда, може да съберете всичко необходимо за училище. С удобните регулируеми презрамки, допълнителни странични мрежести джобове за бутилки с вода, преден горен джоб за училищен несесер, тази раница ще се превърне в едно от приятните усещания с които децата свързват ходенето на училище. Вътрешен джоб с цип за ученически бележник. Прозрачен джоб със срочната програма, пришит в капака. Вграден ключодържател (само ринг без LEGO  фигурка). Допълнително устойчивата на мръсотия и водоотблъскваща материя, здравите ципове, и твърдото, стабилно дъно правят раницата верен другар на ученика години наред.

Здрава и ергономична ръкохватка в черен цвят. Челен долен термо джоб за съхранение на топла храна или напитки.

Още раници за истински фенове >> тук

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери: височина 38см, ширина 28 см и дълбочина 20 см, тегло 700 грама, и обем от 16/24 литра (с включена горна част).

+ Мини раница/тип торба за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която лесно и здраво се закрепва за основната част с помощта на здрави катарами 

Подходяща за деца над 5 години.

 

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account