Ученическа раница - LEGO Friends Beach House - Extreme

Продажна цена 179,00 лв
Наръчник за размери
Ученическа раница - LEGO Friends Beach House - Extreme

Paниците LEGO Friends oт cepиятa Extreme School bag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Картинката на известните LEGO приятелки сред делфини, сърфове и морската вила ще е може би най-важна за бъдещите притежателки на раниците с богатите си цветове. Но вас те ще ви привлекат с елегантните си светлоотразителни ивици. Те са пришити във форма на латинската буква “V” на лицевата и странична страни, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

Предимствата се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб от дишаща материя и меки презрамки със здрави катарами. Закопчаването на капака е посредством масивна, но много удобна катарама. В капака е обособен прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и по-малки прегради за учебни пособия (формат A4). Интегриран вътрешен ключодържател. 

Традиционните мрежести джобове за вода тук са изпълнени в два плътни и непрозрачни джоба. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна, но много удобна катарама. В капака е обособен прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и няколко по-малки прегради за учебни пособия (формат A4). Интегриран вътрешен ключодържател.

Външен вертикален преден джоб съхранява училищен несесер и други дребни аксесоари.

Здрава и ергономична ръкохватка за носене в лилав цвят. Малък джоб за дребни аксесоари на гърба във вентилиращата изпъкналост, вграден в термо частта.

Още раници за истински фенове >> тук

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери: височина 38 см, ширина 28 см и дълбочина 24 см, тегло 1200 грама, и обем от 20 литра.

Спортна чанта с шнур, подходяща за екип по физическо или спорт. Може да се носи и самостоятелно.

+ Учeничecки несесер с три секции без принадлежности.

Подходяща за деца над 6 години

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account