lego_friends_beach_house_easy_school_bag_set_uwear.bg_600x600 lego_friends_beach_house_easy_school_bag_set_back_uwear.bg_600x600

Ученическа раница LEGO Friends Beach House - Еasy сет

Продажна цена 179,00 лв
Наръчник за размери
Ученическа раница LEGO Friends Beach House - Еasy сет <ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ>

Paниците LEGO Friends oт cepиятa Easy School bag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Картинката на известните LEGO приятелки сред делфини, сърфове и морската вила ще е може би най-важна за бъдещите притежателки на раниците с богатите си цветове. Но вас тя ще ви привлече с елегантно оформеният си капак с жълта ивица под формата на латинската буква “U”. Ще се чувствате спокойни, заради множеството светлоотразителни полета. Те са оформени, като триъгълници на предния панел, странично, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

Предимствата се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб и меки презрамки със здрави катарами, чието закопчаване е под гърдите. Два мрежести странични джобове за вода. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна, но много удобна катарама. В капака е обособен прозрачен джоб със срочната програма. Пришит в капака етикет за името на детето. Пространството е оформено с едно голямо отделение и по-малка преграда за учебни пособия (формат A4). Интегриран вътрешен ключодържател. Външен преден джоб съхранява училищен несесер или други дребни аксесоари.

Елегантна ръкохватка.

Още раници за истински фенове >> тук

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери височина 38 см, ширина 30 см и дълбочина 20 см, тегло 1400 грама и обем от 22 литра.

Спортна чанта с шнур, подходяща за екип по физическо или спорт. Може да се носи и самостоятелно.

+ Учeничecки несесер с три секции без принадлежности.

Подходяща за деца над 6 години

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account