20094_explorer_school_bag_lego_ninjago_uwear_600x600 20010-1809_LEGO_Ninjago_Kai_Drawstring Bag_ Front_uwear.bg_600x6009 20085_1809_pencil_case_front_lego_ninjago_600x6006 20085_1809_pencil_case_inside_lego_ninjago_600x6001

Ученическа раница LEGO NINJAGO Team Ninja Explorer сет

Продажна цена 259,00 лв
Наръчник за размери
Ученическа раница LEGO NINJAGO Team Ninja Explorer сет <ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ>

Paниците LEGO NINJAGO Team Ninja oт cepиятa Explorer Schoolbag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Изключително стилна и елегантна раница. Принтовете на всички нинджи ще са може би най-важни за бъдещите собственици на раниците. Но вас те ще очароват с елегантните си светлоотразителни полета. Те са пришити във форма на латинската буква V на лицевите и странични панели, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили. 

Предимствата се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб от дишаща материя и меки презрамки със здрави катарами. Закопчаването е под гърдите и на кръста, за максимално разпределение на тежестта (ако раницата се препълни и стане много тежка). Две нива на регулиране на раницата във височина и ъгъл, спрямо гърба. Удобна егрономична ръкохватка в черен цвят.

Традиционният мрежест джоб за вода от едната страна е допълнен с плътен джоб за плодове или сандвичи от другата. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна и много удобна катарама. В капака са обособени едно мрежесто отделение за моливи и прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и няколко по-малки прегради за учебни пособия (формат A4). Допълнително вътрешен ластик може да прикрепва още материали за училище. Интегриран вътрешен ключодържател (само ринг, без LEGO фигурка). Вътрешен малък джоб за LEGO несесер. Външен термо преден джоб за съхранение на топла храна.

Материал: Полиестер

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери височина 41 см, ширина 28 см и дълбочина 20 см, тегло 1190 грама и обем от 18 литра

Торба LEGO NINJAGO Team Ninja за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която може да се носи като отделна раница - затваряне на обема, чрез изтеглящи се връзки. Качествен промазан твърд материал. Ниско тегло - 100 грама/8 литра. Размери: 29 х 39 х 1 см.

Ученически несесер LEGO Ninjago Team Ninja със съдържание - предлага се със следния състав: 10 бр. по-тънки цветни молива - оранжев, червен, лилав, зелен, син, розов, сив, бежов, черен, кафяв; 4 бр. по-дебели молива в основните цветове - жълт, зелен, тъмно син и червен; 2 бр. черни моливи за писане; 1 бр. гумичка; 1 бр. острилка с 2 разделения - за острене на тънки и дебели моливи; 1 бр. линия; 1 бр. триъгълник; Размери: височина 20 см, ширина -14 см. и дълбочина 4 см. Интегрирана седмична програма.

Подходяща за деца над 6 години

Още раници за истински фенове >> тук

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account