Нашата мисия

Ние от UWEAR сме българският партньор на световно известния бранд за оригинални детски дрехи с безупречна репутация LEGO® Wear, част от голямото LEGO семейство. Тази принадлежност е от полза, но и задължава с отговорности.

Ние се стремим да предложим индивидуален подход при всяка една продажба, към всеки един наш клиент. Опитваме се да предоставим принадена стойност към всяка една сделка. Да оставим собствен характерен почерк при всяко общуване.

Представляваните от нас брандове ни задължават да поддържаме висок стандарт на обслужване, безупречна репутация и висока клиентската удовлетвореност.

В голямата си част предлаганите от нас артикули са без аналог на българския пазар, което ярко ни отличава и прави присъствието ни забележимо.

Доволните ни клиенти са нашият най-голям актив.

Ние подкрепяме мисията на създателите на LEGO® Wear, които подпомагат семействата да насърчават децата да бъдат наистина деца по време на детството си. Дрехите които предлагаме дават свобода на игрите, на въображението и на творчеството на малчуганите.

Защо знаем как ли? Защото ние също имаме деца.

UWEAR.bg

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account