lego_tech_teen_backpack_uwer.bg_front_600x600 lego_tech_teen_backpack_uwer.bg_back_600x600 lego_tech__teen_backpack_uwer.bg_side_600x600 lego_tech__teen_backpack_uwer.bg_open_600x600

Раница LEGO Tech тийн

Продажна цена 149,00 лв
Наръчник за размери
Раница LEGO Tech тийн

Paниците Lego oт серията Tech Teen ca следващо ниво в колекцията на истинските фенове.  

Принтът на огромна класическа минифигура, закачливо оформена, като технически проект навява носталгия по отминалите времена на дизайнерите конструктори. Стилен и елегантен модел в черно със светещ в тъмното и отразяващ принт, основен на задния капак и по-малки странично върху джобовете. Червени катарами за акцент.

С две самостоятелни големи отделения, в които може да се поставят учебници и тетрадки и да съберете всичко необходимо за училище. Органайзер за електронни устройства в задното отделение с мек, предпазващ капак.  С удобни регулируеми презрамки, и допълнително закопчаване под гърдите. Странични ремъци и катарами за оформяне на обема, които дават възможност да се прикрепва дреха върху капака. Странични плътни джобове за бутилка за течности и принадлежности.

Допълнително светлоотразително ухо в долната част на гърба за закрепване LED фенерче или други висящи аксесоари. Тази раница ще се превърне в едно от приятните усещания, с които децата свързват ходенето на училище. Светлоотразителни  елементи от всички страни. Устойчива на мръсотия  водоотблъскващата материя, здрави ципове. Твърд, удобен и вентилиран гръб.

Ергономична ръкохватка в черен цвят. 

 

Учeничecкa paницa с размери: височина 38 см, ширина 32 см и дълбочина 15 см, тегло 750грама.

Състав: 100% полиестер

Подходяща за деца от 7 до 14 години.

Вижте страхотното презентационно видео на раницата >> тук

Още раници за истински фенове >> тук

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account