NINJAGO_JAY_Explorer_Schoolbag_800x565 NINJAGO_JAY_Explorer_Schoolbag2_800x974 NINJAGO_JAY_Explorer_Schoolbag3_800x772

Ученическа раница LEGO NINJAGO JAY сет

Продажна цена 179,00 лв
Наръчник за размери
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Paниците LEGO NINJAGO JAY oт cepиятa Explorer Schoolbag са подходящи както за първокласници, така и за по-големи ученици.

Принтът на Джей ще е може би най-важен за бъдещите собственици на раниците. Но вас те ще очароват с елегантните си светлоотразителни полета. Те са пришити във форма на латинската буква “V” на лицевата и странична страни, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

 

Предимствата се състоят в ергономичния твърд и вентилиран гръб от дишаща материя и меки презрамки със здрави катарами. Закопчаването е под гърдите и на кръста, за максимално разпределение на тежестта (ако раницата се препълни). Две нива на регулиране на раницата във височина и ъгъл, спрямо гърба.

Традиционният мрежест джоб за вода е допълнен с плътен джоб за плодове или сандвичи. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна, но много удобна катарама. В капака се обособени едно мрежесто отделение за моливи и прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и няколко по-малки прегради за учебни пособия (формат A4). Допълнително вътрешен ластик може да прикрепва още материали за училище. Интегриран вътрешен ключодържател. Външен преден джоб може да съхранява училищен несесер или други дребни аксесоари.

Още раници за истински фенове >> тук

Koмплeктът включвa:

∙ Учeничecкa paницa с размери височина 39 см, ширина 33 см и дълбочина 24 см, тегло 1200 грама и обем от 20 литра

Спортна чанта с шнур, подходяща за екип по физическо или спорт. Може да се носи и самостоятелно

∙ Учeничecки несесер с три секции

 Подходяща за деца над 6 години

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account