FRIENDS_BEACH_HOUSE_KINDERGARTEN_1000x1000 FRIENDS_BEACH_HOUSE_KINDERGARTEN2_1000x1000 FRIENDS_BEACH_HOUSE_KINDERGARTEN3_1000x1000 FRIENDS_BEACH_HOUSE_KINDERGARTEN4_800x800

LEGO FRIENDS BEACH HOUSE раница за детска градина

Продажна цена 56,00 лв
Наръчник за размери
LEGO FRIENDS BEACH HOUSE раница за детска градина

Paниците Lego Friends oт cepиятa KINDERGARTEN ERGO са специално разработени за деца на възраст между 4 и 6 години, които посещават детска градина.

Наситеният с цветове принт на момичетата от LEGO FRIENDS безспорно ще бъде високо оценен от бъдещите собственички на раниците. Но вие ще бъдете впечатлени от елегантните светлоотразителни полета, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

Предимствата се състоят в ергономичния твърд гръб от дишаща материя, меки презрамки, но със здрави катарами. Два мрежести джобa за вода. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено за изключителна износоустойчивост и стабилност, което прави възможно използването на раницата за всякакви мероприятия на открито.

Още раници за истински фенове >> тук

Надписването на етикета от вътрешната страна винаги ще връща раницата дори и при най-разсеяните деца.

Размерите са:  височина 35 см, ширина 26 см и дълбочина 16 см, тегло 360 грама и обем от 15 литра

Подходяща за най-малките почитатели на LEGO FRIENDS

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account