Small_School_Bag_Beach House_800x800 Small_School_Bag_Beach House2_800x800 Small_School_Bag_Beach House3_800x800

Ученическа раница LEGO Beach House

Продажна цена 99,00 лв
Наръчник за размери
Ученическа раница LEGO Beach House за момичета

Paниците Lego oт cepиятa Small School Bag ca c paзмepи и тeглo, напълно подходящи, както за бъдещи първокласници, така за по-големи деца

Картинката на известните LEGO приятелки сред делфини, сърфове и морската вила ще е може би най-важна за бъдещите притежателки на раниците с богатите си цветове. Но вас те ще очароват с големите си светлоотразителни ленти от всички страни, чиято основна цел е да направят видимо вашето момиче, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

С голямо отделение, разделено с преграда, където може да съберете всичко необходимо за училище, с удобните регулируеми презрамки, допълнителни странични джобове, удобен преден джоб за аксесоари тази раница ще се превърне в едно от приятните усещания с които децата свързват ходенето на училище. Допълнително устойчивата на мръсотия и водоотблъскващата материя, здравите ципове, и твърдото, стабилно дъно правят раницата наистина приятелка на ученичката години наред.

Здрава и ергономична ръкохватка в лилав цвят. Преден долен термо джоб за съхранение на топла храна или напитки.

Още раници за истински фенове >> тук

Koмплeктът включвa:

+Учeничecкa paницa с размери: височина 37 см, ширина 26 см и дълбочина 18 см, тегло 860грама, и обем от 23 литра

+Мини раница за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която лесно и здраво се закрепва за основната част, като стои отгоре с помощта на здрави катарами и не пречи на свободата на движенията на детето.

Подходяща за деца над 5 години.

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account