LEGO_classic_red_lunch_box_uwear.bg_600x600_1 LEGO_classic_red_lunch_box_uwear.bg_600x600_2 LEGO_classic_red_lunch_box_uwear.bg_600x600_3

LEGO Lunch Box с дръжка - червена

Продажна цена 32,90 лв
Наръчник за размери
LEGO Lunch Box с дръжка - червена

LEGO кутия за обяд със силиконова дръжка ще остави децата ви сити по време на престоя им в училище. Не забравяйте все пак да им сложите храна. Но най-важното за тях е, че ще те ще се сдобият с още един страхотен училищен аксесоар. Може да бъдете спокойни, че храната им ще бъде в безопасност и здравословно съхранявана. Малките ученици ще се влюбят в този продукт и ще превърнат ходенето на училище в истинско забавление.

Кутията е със забавен и функционален дизайн. Има твърд и много здрав капак. Ергономична закопчалка затваря плътно кутията. Силиконова дръжка за носене.  Отлично допълнение към LEGO бутилка за пиене.

Размери на кутията: 165х165х96 mm.

Материал: полипропилен (PP), Не съдържа bifenol A (BPA) или phthalates. Не е използвано PVC при производството. Силиконова дръжка.

Предназначени за миене в миялна машина.

Съответства на всички европейски разпоредби за безопасност на храните. Измийте добре преди употреба!

Въпреки, че наподобява на външен вид кутия за конструктор LEGO тухлички не са включени!

Е-бюлетин

Запишете своя e-mail за нашия онлайн бюлетин и следете новите ни продукти и промоции първи. Въведете своя e-mail в полето по-долу.

Log in or create an account